Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Store brøytekanter mot hovedvei

Annet
2020-02-16 14:14 (#63434)
Besvart Besvart

Adresse: Ropnesveien og Fjordveien, Kaldfjord 1

Kart (69.68235596012515, 18.72310497084709)

1. kommunen ordnet ved skolestart et nytt gangfelt ved Kaldfjord skole. Her er det brøytet en tunnel for de gående. Vi som kommer kjørende MOT Fjordveien har ikke mulighet til å se elevene som går i tunnelen. All snø i spissen her må tas bort.
2. Snøen i krysset Ropnesveien/Fjordveien mot Ersfjord må tas bort. Vi må helt ut i veien for å se om det kommer biler fra høyre. Han som brøyter, ser sikkert bilene, da han sitter så høyt.
3. Snødeponiet på parkeringsplassen til Kaldfjord skole må fjernes omgående. Vi som kommer opp Bergheimveien (veien som kommer opp mellom parkeringsplassen til skolen) har ikke mulighet til å se bilene som kommer fra høyre da deponiet nå går helt ut i veien.
4. Det hadde også vært greit om kommunen kunne sette opp det underskilt oppe ved veien, som viser at der er Bergheimveien nr. (de nr. som bor der). Dette spesielt siden det er to innkjøringer til Bergheimveien. En fra Ropnesveien og en fra Utengveien. Dette spesielt for utrykningskjøretøy.

Kommentar fra kommunen:

Hei Rannveig,

Takk for en grundig og beskrivende henvendelse, den blir videresendt til Bydrift. Jeg vet de arbeider med å utbedre forhold for sikt i kryss og tømming av snødeponi i ulike områder, og de vil så snart det er mulig komme til ditt område også.

Ha en strålende dag:-)

Mvh

Chatrine
Servicekonsulent
Servicetorget