Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Innsendt av: Opp krysset. Man står midt i krysset og midt inn på Mellomvegen for tilstrekkelig sikt

Snødepo krysset mellomvegen / målselvgata sør

Brøyting
2020-02-06 11:09 (#63165)
Besvart Besvart

Adresse: Mellomvegen 78

Kart (69.67072397115729, 19.031270858683456)
Saksbilde

Krysset Mellomvegen/Målselvgata sør brukes nå som snødepot på begge sider. Dette medfører til livsfarlige situasjoner for skolebarn/familier for Steinerskolen og beboere i gata. Det er ingen sikt før man står midt i krysset om man ska ned målselvgata om man kommer fra mellomvegen, og enda verre når man skal opp fra målselvgata og inn på mellomvegen. Parkeringsplassen til Steinerskolen i Målselvgata er høyt trafikkert morgen og ettermiddag. I tillegg er Mellomvegen høyt trafikkert hele døgnet.
Der er daglige situasjoner hvor små barn til og fra skole kommer i stor fare da bilister selv i avpasset fart oppdager barna/fotgjengere eller andre biler for sent. Foreldre med flere barn i følge og med barnevogn er i enda større fare da de har begrenset plass å gjøre av seg nå biler skal passere. Veien brøytes slik at det kun er en kjørebane, og med bratte kanter fra vei til skavel fører dette også til tilfeller hvor barn og voksne skal gå til siden, sklir inn på veien igjen og havner rett foran biler. Kun flaks og ekstrem påpasselighet hos de som kjenne situasjonen har forhindret alvorlig ulykke.
Når disse 2 depotene legges slik de gjøres medfører det i tillegg til trafikkfarlige situasjoner også til at beboere i Mellomvegen 78 og 80A som har sine innkjørsler i Målselvgata, samt beboere i Målselvgata 20 får oppkjørselene fylt opp høyere enn skavlene rundt ved brøyting da depotene fører til at brøyter må "skave" depotene i krysset. De høye skavlene i innkjørsel forsterkes av en ekstra sving brøyter foretar inn i innkjørsel.
Har flere bilder som kan sendes.
Vi krever en løsning på situasjonen før det skjer en alvorlig ulykke.

Kommentar fra kommunen:

Hei

Takk for henvendelsen din.

Videresender din henvendelse til Bydrift .

Ha en fin dag.

Hilsen

Sylvi
Servicetorget