Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Innsendt av: Jan Johansen

Skilting foran kryss Kongsbakken / Parkgata.

Trafikkskilt
2019-03-08 14:32 (#55940)
Besvart Besvart

Adresse: Kongsbakken / Parkgata. 1
Kart (69.65001334738238, 18.95237216296607)


I dette krysset er det skiltet med påbudtskiltet Påbudt å sving til høyre. Dette gjelder alltid i første kryss (dersom ikke annet er oppgitt). Mener virkelig Tromsø Kommune at trafikken skal ledes opp til høyre i Parkgata ? Denne er ikke envegskjørt og det er til tider svært vanskelig å møte annen trafikk der. Jeg vet dette er tatt opp med Dere tidligere av andre, men det ser ikke ut som om Deres skiltsakkyndige har fått med seg hva dette handler om.
Dersom Tromsø Kommune ønsker å opprettholde respekt for skiltingen på/langs vegene syns jeg det er på tide å få skiltet på en måte som viser at dette kan Dere.
Det er nytteløst å "bare ta" et skilt å sette opp. Det må sjekkes i fht. hensikt med skilting og hvordan Dere vil det skal bli oppfattet. Tromsø Kommunes renommé og rykte som skiltmyndighet er allerede langt nede, det må være unødvendig å jobbe det enda lengre ned. Slik Dere framstår nå er det nesten bare pinlig, alle kjøre i strid med skilt i omtalte kryss, men ingen klokker ringer der det burde ringe !
Kommentar fra kommunen:

Hei,

Takk for henvendelsen din!

Jeg videresender dette til Byutvikling/trafikk.

Ønsker deg en fin ettermiddag!

Med hilsen

Anne, Servicetorget