Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Omdirigering av trafikk til Bregnevegen og åpning av gangveg for trafikk til Kløvervegen

Annet
2019-08-12 11:57 (#58519)
Besvart Besvart

Adresse: Bregneveien 15B
Kart


Det er direkte farlig i bregneveien etter at man åpnet opp for omdirigering via denne til kløverveien via gangvei mellom disse to. Mitt barnebarn holdt på å bli påkjørt i forrige uke sammen med min datter som forsøkte å gå til postkassen. Det er nå helt umulig for barna å bevege seg på den smale vegen og trafikken går i 50 mellom husene midt i et boligstrøk. Det er galskap og åpne gangveier for gjennomgangstrafikk. Det må umiddelbart stenges for gjennomkjøring ned til kløvervegen via gangvei, samt merkes med 30 skilt i Bregneveien samt skilt om lekende barn som et minimum av sikkerhetstiltak.
Kommentar fra kommunen:

Hei Tom,

Takk for henvendelsen, det var en grundig forklaring av situasjonen, takk for det. Jeg sender denne videre til en av mine kolleger på Byutvikling.

Ha en fin dag:-)

Mvh

Chatrine
Servicekonsulent
Servicetorget.


Vi får bare beklage de ulempene dette har medført, men heldigvis er det kun få få dager igjen før Langnesbakken åpnes igjen for gjennomkjøring, dette er siste uke den er stengt. Da vil forhåpentligvis trafikksituasjonen i Bregnevegen og omkringliggende veger normalisere seg.

Angående skilting med 30: Fartsgrensen i området er allerede regulert til 30 ved soneskilter på alle veger som leder inn i området.

Mvh Kjell, Byutvikling, Veg.