Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Manglende brøyting Hamna-Jekta og Stakkevollveien

Brøyting
2019-10-23 18:57 (#60157)
Registrert Registrert

Adresse: Ringveien 1

Kart (69.69005851131054, 18.937395596728493)

I dag er det tre dager siden snøen kom og gang-og sykkelstien fra Hamna til Håpet, samt fortauet langs Stakkevollveien er fortsatt ikke brøytet. Måtte snu på veg til jobb pga dyp sørpeis allerede mandag og det er fortsatt ikke mulig å sykle. På denne tida med lave temperaturer, kan man ikke regne med at ubrøyta gangveier tiner. Det blir isteden sporete is i mildvær.

Hvis Tromsø skal få flest mulig til å sykle til jobb, må det være forutsigbar framkommelighet fra tidlig morgen, og like selvfølgelig som at bilveiene er brøytet. Dette gikk stort sett bra sist vinter (bortsett fra langs Stakkevollveien). Håper på ny god vintersesong.

Kommentar fra kommunen:

Hei!

Tromsø kommune har et sterkt ønske om at flere skal gå og sykle i hele byen. Bydrift er ute døgnet rundt nå, og gjør det de kan med det de har tilgjengelig. Det sagt, vet vi at det ikke oppleves godt nok, og vi har store problemer med å rekke over alle strekninger for myke trafikanter, spesielt under sesongens første snøfall og de store snøfallene gjennom vinteren. For nå sender vi innspillet ditt til Bydrift, så håper vi dette utbedres raskt.

Mvh,
Byutvikling