Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Manglende asfaltering utenfor parkeringsplass mot veg

Hull i vegbanen
2021-06-02 09:50 (#72710)
Besvart Besvart

Adresse: Hansmarkvegen 11

Kart
Saksbilde

Hei!

I høst 2020 ble asfalten i vår parkeringsplass fjernet i et rektangelært område der vi kjører opp og ned for å parkere bilen. Det er i bakken utenfor garasjen vår.

Her er det ikke asfalert på nytt og det har ført til en stor kant ettersom vi må kjøre opp og ned der når vi skal til parkeringsplassen. Det er asfalen i vår parkeringsplass som er fjernet.

Vi har måtte kjøpe 3 nye skiltholdere til sammen fra høsten 2020 til nå - samt at bilen skraper borti kanten når vi kjører inn og ut, fører dette da til skader på bilen vår. Dette ettersom parkeringsplassen er i en bratt bakke, slik at kanten da gjør markant forskjell fra tidligere. Dette fører til at bunnpannen/skiltholder skraper borti kanten hver gang vi kjører inn/ut av parkeringsplassen.

Når kan vi forvente at området som ble fjernet for asfalt blir asfaltert på ny?

I tillegg til det ovennevnte så fikk ikke vi i andre etasje i boligen beskjed om at dette skulle skje. Det var kun vår nabo i 1 etasje som vi melding og telefon med beskjed om at det skulle skje arbeid utenfor oss og i vår parkeringsplass.

Lurer da på hvorfor vi ikke har fått beskjed om dette?

Se vedlagte bilder

Kommentar fra kommunen:

Hei Viktoria,

Takk for henvendelsen og beklager sein tilbakemelding.
Jeg er ikke sikker på hvorfor dere ikke fikk beskjed om at dette arbeidet skulle gjøres, men jeg videreformidler henvendelsen.

Ha en fin dag :-)

Mvh

Chatrine
Servicekonsulent
Servicetorget