Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Innsendt av: Astrid Buvik

Hinder for trafikk sykkel/gående

Fortau/gangstier
2020-11-22 13:52 (#68673)
Skjult sak Skjult

Adresse: Minnelundveien 1

Kart (69.6802701800183, 18.96745615623814)
Saksbilde

I over ett år har det vært satt opp sperringer - 2 betongklosser - muligens for å hindre GPS kjørende turister å kjøre opp gangveien? Disse skaper unødvendig hinder både for gående og sykelister - som enten kommer ned langs tverrforbindelsen på vei mot Universitetet eller sykehuset, alternativt via gangbruen over tverrforbindelsen - på vei mot barnehage/studentboliger eller Kraft. Ser at det er sendt inn i hvertfall én henvendelse tidligere den 12.6.20.
Nå er snøen kommet igjen og det blir rimelig håpløst/umulig å passere. Kommer man ned tverrforbindelsen på sykkel - så blir det tungvint å komme seg inn mot sykehuset og universitetet. Blir også litt meningsløst - hvis man kommer over gangbruen og skal til barnehagen og må opp en bratt bakke for å komme seg fram - for ikke å snakke hvis det er glatt. Kommer man ned langs tverrforbindelsen, blir det unødvendige mange knape svinger.
Regne med at klossene kan fjernes slik at forbindelsen inn til Minnelund veien kan brøytes igjen. Vedlagt bilder fra fra situasjonen nå på fredag. Sist vinter var kjempe høye brøyte kanter - likevel med fotspor som skulle påpeker behovet at den holdes åpent.
ps Vinterturister - er kanskje i mindretall i år......