Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

gravearbeid som står urørt

Hull i vegbanen
2020-01-30 23:43 (#62982)
Besvart Besvart

Adresse: skansegata-verftsgata 1

Kart (69.67268849198629, 18.989425264947357)

I krysset er det gravd opp en grøft med tilhørende sperringer og en gravemaskin som står plassert der.Slik har det stått ihvertfall i en måned uten at noen er der og jobber.Det er trangt der og veldig vanskelig å passere.Hvor lenge skal det stå slik før noe blir gjort og hvorfor står det slik så lenge uten at noe gjøres?Hvorfor graves det opp uten at det avsluttes?

Kommentar fra kommunen:

Gravemaskinen er heldigvis borte fra selve hjørnet Verftsgata/Skansegata og i arbeid på andre siden av vegen, men vi er enig i at hullet har stått åpent alt for lenge.
Det graves for å rette en feil på en høyspentkabel, men her har det så vidt vi forstår gått for lang tid fra graveentreprenøren grov hullet til netteieren har fått reparerert feilen slik at hullet kan fylles.

Vi sender en epost til Tromskraft og Liland Entreprenør der vi ber dem snarest fullføre arbeidet i hullet som har stått lenge åpent og få lukket det så vegen kan få normal bredde, samt ber dem å planlegge og koordinere arbeidet bedre i framtidige saker for å redusere gjennomføringstiden.

Med vennlig hilsen Kjell, Byutvikling/Veg