Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Innsendt av: Frank Otto Olsen

Fremdeles ubrukelig fortau i Evjenvegen

Fortau/gangstier
2021-08-26 00:56 (#73765)
Registrert Registrert

Adresse: Evjenvegen 140 (+/- 30 gatenummer)

Kart (69.66702229129345, 19.026358760077947)

Jeg ser jo at flere har nå i lengre tid påpekt at fortauet bortover på nordsiden av krysset mellom Uranusvegen og Evjenvegen er temmelig nedkjørt, og nærmest ubrukelig. Nå har dere vært og tetta ett av de mest alvorlige hullene, men en vet jo nesten ikke om en skal gråte eller le, når en ser en liten sort asfaltflekk på et fortau som bølger like mye som Tromsøysundet i sterk bris. Som flere andre har sagt, prøv nå å bruke fortauet. Ta med ei barnevogn, en rullestol, en rullator - eller ta med noen som har ei skiveutglidning men fremdeles kan halte litt rundt med ryggsmerter.

Men vi får vel ikke noe svar på dette annet enn "vi sender det videre til bydrift". Hvis det er svaret, så kan dere egentlig bare la være - for Bydrift har jo vært her, og lagt en liten flekk på 70x70cm - samt tetta litt rundt avløpsrørene.

Alternativet er vel å bite i det sure gresset og heller vente til det nærmer seg valgtid i lokalvalget, og stemme på partier som står ideologisk langt fra en selv, men som i det minste fikk gjort litt med Evjenvegen sør for Uranusvegen. Eller?

Har selvfølgelig forståelse for at økonomien i kommunen er stram - men det må da være mulig å gi innbyggerne på vår side 1) et svar som er mer enn "vi videresender", og 2) gir et visst anslag på hvor Evjenvegen er plassert i de langsiktige prioriteringslistene.

Det har nemlig stått bom stille helt siden Hilmarsen gikk av som Byrådsleder i 2015.