Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Fortau/gangvei mellom Parkgata 1 og Vestregata

Fortau/gangstier
2019-11-04 21:30 (#60478)
Besvart Besvart

Adresse: Parkgata 1

Kart
Saksbilde

Hei.

Når man kommer ned trappen fra Parkgata 1, ned mot Vestregata, så har det over lengre tid vært laget en arbeidsplattform for renovering i Vestregata. Nå har det heller ikke vært mye byggeaktivitet i det det siste. Men, når Avis brøyter plassen sin så er det umulig å komme seg frem. Vet ikke hvem sitt ansvar dette er. Se vedlagt bilde.
Nå når gangveien ved fra Parkgata 13 er stengt grunnet bygging så blir man innestengt når det er slik. Stiller også spørsmål om det er nødvendig å senge denne trappen som går ved Parkgata 13 og ned mot Vestregata?

Kommentar fra kommunen:

Hei - takk for henvendelsen. Jeg videresender til Byutvikling veg, og ber de se på denne saken, . Med vennlig hilsen Laila, Servicetorget

Siden vi ikke har funnet noen som arbeider på stedet ved Vestregata 2 og dermed ikke kommet i dialog med de som har byget trappa og satt opp gjerde, har vi så sendt brev til gårdeierne og bedt dem rydde opp,

Ved Parkgata 13 leder trappa rett inn i byggeplassen for Vestregata 20-22, så her bør det nok være avstengt for de gåendes egen sikkerhet, og omvegen via Kongsbakken er ikke så veldig lang.

Mvh Kjell, Byutvikling, Veg