Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Ekstreme mengder snø i innkjørselen

Brøyting
2019-11-04 00:07 (#60434)
Besvart Besvart

Adresse: Svarthammervegen 23

Kart

Vi opplevde i fjor vinter at plogen lagde helt enorme brøyteskavler i innkjørselen vår nesten hver gang den kjørte forbi. Noen ganger over en meter med snø. Det er svære is/snøklumper og kjempetung snø som plogen har tatt med seg fra langt nedi Fløyvegen. Det er er kjempeproblem ettersom vi har liten hage og ikke noe sted å gjøre av all snøen. Vi hadde i vinter snøskavler på to meter i hele hagen etter kort tid og måtte få folk med traktor til å komme og tømme hagen for snø mange ganger.

Nå de siste dagene ser vi at dette problemet gjentar seg. Jeg er så fortvilet, vi kan bruke over en time på å måkke oss ut på morgenen. Vi har ikke snøfreser og det blir bare for mye for oss. Vi sliter veldig med å få plass i hagen til snøen som laver ned fra himmelen, og har ikke sjans til å måkke bort den enorme brøyteskavla inn i egen hage. Snøen som plogen kommer med er også kjempetung og umulig å skufle oppover i snøhaugen. Dermed må vi bare måkke snøen over i veikanten på andre siden av gaten, der plogen ikke legger igjen så mye snø.
Det er en snuplass som brukes til snødeponi rett oppi svingen, max 50 meter fra huset vårt. Jeg ber inderlig om at den som brøyter i gata vår kan dumpe snøen på deponiet istedet for å stappe den inn i vår innkjørsel.

Kommentar fra kommunen:

Hei!

Takk for din henvendelse!
Jeg videresender saken din til Bydrift, slik at de kan bli oppmerksomme på brøyteskavlene som blir lagret i bl.a innkjørsel og på tomten deres.

Ønsker deg en fin dag!

Med vennlig hilsen

Laila, Servicetorget