Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Brøyting / snødeponering

Brøyting
2020-11-21 12:35 (#68648)
Besvart Besvart

Adresse: Lars Hagerups veg 2

Kart (69.64985519881199, 18.932326221690346)
Saksbilde

Gjelder brøyting av Lars Hagerups veg og mot veg-ende på Lars Hagerups veg 2 og 3A/B.

Etter å ha observert brøytingen de siste dagene, ser vi at brøytebil stopper før det som både er en veg-enden, men også en gårdsplass for LH2 / LH3A, og deretter må rygge ut. Uten å bruke området ved enden av veien og opp mot skog, som et snødeponi. Etter å ha snakket med nabo i LH3A, så er vi blitt oppdatert på at tidligere eier av vår bolig i LH2, ikke ønsket at brøyting skulle foretas helt til enden av veien og heller ikke at det ble opparbeidet et snødeponi.

Men for oss som er nye eiere av LH2 fra august 2020 og i samråd med nabo i LH3A, som begge er grunneiere av det det kan være aktuelt å bruke som et snødeponi, så ønsker vi ikke lengre å legge slike hindringer for slik bruk.

Vi tenker oss heller at å brøyte veien helt ut, og eventuelt også bruke området opp mot skog som et snødeponi, må være en fordel for de som skal brøyte. Og det vil også være en fordel for oss, siden veien vil bli brøytet hele veien. Det vil også være bra for de som bruker en mye brukt gangvei, som går fra Lars Hagerups vei til Oscar Larsens veg, og som Tromsø kommune har planer om å utbedre.

Forutsetningen er selvsagt at snødeponi også av og til fjernes, slik som øvrige snødeponi rundt om i kommunen.

Kommentar fra kommunen:

Hei, takk for henvendelsen og innspill. Jeg videresender deres forslag om å kunne bruke området i enden av Lars Hagerupsvei 2 og 3A/B til snødeponi til Bydrift. Med hilsen Laila, Servicetorget