Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Brøyting kant Henrik Wergelandsveg

Brøyting
2020-02-10 11:33 (#63304)
Besvart Besvart

Adresse: Henrik Wergelands veg 1

Kart

Hei! Brøyting i Henrik Wergelands veg er ofte veldig smalt i løpet av vinteren. Jeg har beregnet at det er ca 1m på nord siden 0,5m på sørsiden igjen av veien å brøyte. Dette gjør veien nesten enveiskjørt. Nå er det glatt og veien skrår opp mot kanten som gjør det svært utfordrene for skolebarna å bruke den delen av veien. Det er mange barne som ferdes fra HW-veg og inn på Mellomvegen. Bilene kommer seilende ned HW-veg da det er glatt og barna har ingen plass å gjøre av seg.
Samme med snødeponiet som er sørvest i krysset HW-veg og Mellomvegen. Denne er langt inne i krysset og skrår opp. Barna ender opp med å klatre seg rundt krysset pga plassmangel. Det er daglig fall ned fra denne og inn i veibanen. Håper dere ser de samme sikkerhetsproblemene som jeg ser og tar tak i det snarest.
Mvh, Stian

Kommentar fra kommunen:

Hei Stian,

Takk for henvendelsen. Jeg sender den videre til Bydrift slik at de kan se grundig på denne informasjon for å om mulig finne bedre løsninger i forhold til brøytingen. Når det gjelder tømming av snødeponi arbeider de med dette i dag og utover så lenge det er behov.

Ha en fin dag :-)

Mvh

Chatrine
Servicekonsulent
Servicetorget