Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Behov for sikring og utbedring av snarvei mellom Gammelgård og Storbakkvegen

Fortau/gangstier
2021-11-17 15:26 (#75179)
Besvart Besvart

Adresse: Gammelgårdvegen 1

Kart

Hei,

I snarvegen/gangvegen mellom Gammelgårdvegen og Storbakkvegen står et betongelement som skal forhindre kjøring gjennom snarveien. Ser at det er sendt inn melding her tidligere om mopedkjøring gjennom snarveien, men jeg vet ikke hvor ansvaret ligger og hva som er problemet siden dette ikke gjøres noe med. Det er bare noen uker siden jeg observerte moped kjøre på denne gangvegen sist. Jeg og en venninne stod midt i snarveien med hver vår barnevogn da det kom en moped som skulle kjøre gjennom. Siden vi sto i veien så tok mopedisten seg en ekstra runde i Gammelgårdvegen, og sto deretter og ventet på at vi skulle gå videre.

Hva er begrunnelsen for at denne snarvegen ikke kan sikres og utbedres? Jeg har forstått at det har noe med utbyggingen på sørsiden av Gammelgården å gjøre, men jeg kan ikke forstå hva det er med dette som forhindrer sikring og utbedring av snarvegen.

Nå er det slik at heller ikke den sperren som står der får stå i fred. Den har tidligere vært flyttet på av noen, og flyttet tilbake på plass etter hvert av noen. Akkurat nå er det en del av sperren som er veltet av slik at det stikker ut armering på toppen.

Vær vennlig og formidle dette til rett plass.

Kommentar fra kommunen:

Hei Elena

Takk for din henvendelse.

Jeg sender saken til Byutvikling.

Med vennlig hilsen
Gaute, Servicetorget