Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Bare (hunde)dritt

Forsøpling
2020-10-27 15:33 (#68137)
Besvart Besvart

Adresse: Turistvegen 1

Kart (69.64347989098015, 19.00126491007098)

Du får vel unnskylde overskriften min, men det er jo det innlegget mitt handler om.

Jeg bor øverst i Tromsdalen og må daglig ta buss frem og tilbake til jobb. Dermed går jeg på bussen hvor bussholdeplassen Gausdalsvegen står i dag. Der er det oppført et busskur for reisende.

Noe må gjøres kjære Tromsø kommune med folk som går tur med sine firbente og som lemner igjen små sorte plastposer med hundedritt i busskuret. Pent pakket inn som rene julegaver! Med en viktig forskjell: Du skjønner med en gang hva som er innholdet.

Tromsdalen brukes av mange hundeeiere til å gå tur i. Og for enkelte av disse klarer ikke hundene deres å vente til de kommer til friluftsområdet for å drite slik de gjør på vei dit. De som har disse dyrene har funnet ut at busskuret har en søppelboks hvor de gledelig kan kvitte seg med skitten. Når denne er full slenger de posene rett og slett i gulvet og går videre som ingenting var hendt!

Kommunen må på banen her. Enten må det henges opp plakater for å minne folk om å ta etterlatenskapen med seg eller så bør det lages søppelbokser til dette formålet slik at folk slipper å trø i griseriet. Går det an å gjøre noe med det?

På forhånd takk.

Kommentar fra kommunen:

Hei,

Takk for henvendelsen din.


Videresender din henvendelse til Seksjon for byutvikling.

Ha en fin dag .


Med hilsen

Sylvi
Servicekonsulent